Nőszövetség 2O19 első felében

Istennek hála, ebben az évben is sokszor találkoztunk:
- rendszeres bibliaórákat minden héten kedden (vagye esetleg csütörtökön) délelőtt tartottunk, még mindig egyedülálló módon az egyházmegyében, a gernyeszegi bibliaórás asszonyoknak ugyanis ez az időpont sokkal inkább bevált, mint a délutáni órák. A Mi Atyánk tanulmányozásával töltöttük ezeket az alkalmakat.
- rendkívüli tematikus alkalmaink is voltak, amikor egyéb, aktuális témákat dolgoztunk fel- Kezeink munkáját tedd maradandóvá, Készülődés a családi napra
- emlékezetes események: az erdőcsinádi asszonyokkal való találkozásaink, amikor kölcsönösen meglátogattuk egymást. februárban mi látogattunk Erdőcsinádra, ahol Bálint Csaba lelkipásztor tartott bibliaórát az asszonyoknak, aztán a közös ének és csoportos beszégetések után megismerhettük az erdőcsinádi asszonyok életét, tevékenységeit, majd a szeretetvendégségnek örülhettünk. Azután, már a böjti időszakban az erdőcsinádi asszonyok viszonozták a látogatást, mi pedig igyekeztünk ugyanolyan szerettel fogadni őket. A templomi istentiszteleti rész után találkozásunk az imaházban folytatódott, ugyanakkor jó reménységgel vagyunk affelől, hogy az ilyen jellegű összejövetelek ezzel nem értek véget.
- az ünneplések is fontos részét képezték találkozásainknak, a nőnapi rendkívüli alkalom mellett- ahova idén a bibliaórás asszonyok mellett a templomos gyülekezet tagjai és fiatalabb gyülekezeti tagok is eljöttek- az asszonyok mindig odafigyeltek arra, hogy egymást megünnepeljék, a finom sütemények és a figyelmességek szerves részei a találkozásoknak
- asszonytestvéreink ebben az időszakban is, névtelenül bár, de több alkalommal támogatták pénzbeli adománnyal a vallásórás gyermekekkel folytatott tevékenységeinket.













Megjegyzések

Népszerű bejegyzések