Gernyeszegiek Bonyhán

A bonyhai kastélykertben megrendezett családi napról a maga idejében szóltak a híradások, több fórumon megjelentek írások, fényképek a Nőszövetség által szervezett rendezvényről.

Mi, a magunk rendjén hálával emlékezünk vissza erre az alkalomra, annál is inkább, hogy bár nem első alkalommal került megrendezésre, a gernyeszegi gyülekezet hivatalosan most képviseltette magát először : 31-én, zömében asszonyok, de férfiak és gyermekek is voltak csapatunkban. 

Ez alkalommal is ki-ki megtalálta a kedvére való programot, időtöltést, legfőképpen lelki feltöltődés lehetőségét: főtisztelető Kató Béla püspök úr igehírdetése, a közös éneklés, az imaösvény, a találkozások és a vásár mind-mind olyan emlékekkel gazdagítottak, melyekről az itthon maradtaknak is mindenki szívesen mesélt. Külön élményt jelentett ugyanakkor az is, hogy 9 kötetet számláló receptes sorozatunkat is magunkkal vihettük, onnan pedig ezekből a vásár után Gyergyóba, Pókába, Gyulefehérvárra, Vajdahunyadra, Körtvélyfájára, Magyarrégenbe, Csíkszeredába, Maroshévízre, Petrozsánybe, Erzsébetvárosba, Nagyszebenbe is vittek magukkal asszonyok ezekből a füzetekből. Nőszövetségünket a vásárban ugyanakkor Veress Enikő asszonytestvérünk is képviselte igényes kézműves termékkkel.








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések