Harmadik októberi hétvége

Ismét örömünnep volt ezen a hétvégén gyülekezetünkben, amikor Székely Antóniát fogadtuk be a keresztség kiszolgáltatása által gyülekezetünkbe  2015. október 17-én délben a harangszó őt köszöntötte.

 

2015. október 18-án egy hónapos lett  vasárnapi iskolánk. Négy alkalom telt el úgy, hogy vasárnap délelőtt . az istentisztelet ideje alatt az imaházban gyerekek voltak, fiatalok végezték a szolgálatot és terv szerint haladtunk a beütemezett úton. Körbejárt ezen a délelőttön a hálaszív, és a gyerekek elmondták, mi mindenért hálásak. Egyik legfontosabb feladatunk, megtanulni és megtanítani az utánunk jövőket is megérezni a hálát, szavakba önteni.
Öröm számunkra, hogy míg a gyermekek az imaházban, a szülők az istentiszteleten vannak . És hálásak vagyunk akkor is, ha elhozzák a gyermekeket és délben értük jönnek.






Ugyanezen nap délutánján Ludvég, a kis mezőségi gyülekezet adott otthont az Alsó-marosmenti Presbiteri Konferenciának, melyen Demeter Sándor gondnokkal, Weisz Márton és Vajna János prebiterekkel vettünk részt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések