Az események lehetőségek

Három nőszövetségi alkalom apropóján

1. Körtvélyfáján rendezték április 18-án a bibliai Ki mit tud? vetélkedőt, melyre a bibliaórás közösség tagjaival a Timóteushoz írt első levél első három fejezetét áttanulmányozva jelentkeztünk be- ebben az évben kilencen mentünk pótolva tavalyi elmaradásunkat is :). Tapasztalatokban gazdag alkalmat tudhatunk magunk mögött, elhozva a házigazdák szívélyes vendéglátásának emlékét is.





2. Marossárpatakon április 26-án az egyházmegyei nőszövetségi konferencián vettünk részt, ahol  Bukovinszkiné Csáki Tünde marosvásárhelyi lelkipásztor igehirdetése, Gál Tünde várhegyi lelkipásztor előadása, a nőszövetségi zászló staféta-átadása és a közérdekű hírek tették tartalmassá az alkalmat. Sok és hosszú beszélgetések sorát nyitotta meg a gyermeknevelésről tartott előadás, a felvetett kérdések újabb perspektívákat nyitottak meg a résztvevők számára.









3. A szokásos keddi bibliaórán sikerült összefoglalni a szülőnek lenni nehéz kérdését, s a konklúzió, amit magukkal vihettek a résztvevők:

Ha pedig valakinek közületek nincsen bölcsessége, kérje Istentől, a ki mindenkinek készségesen és  szemrehányás nélkül adja; és megadatik néki.Jakab1,1,5
 





Hálásak vagyunk- mindenkiért
 
 
Az események lehetőségek- találkozások, imádság, jó szó, szépség, élmény, alkotás és sok remény. Az egyszerű ember ajkáról hangzik el, hogy imádkozzunk azért, akit mindannyian szomorúnak láttunk, azért, akinek közülünk talán legnehezebb, azokért, akiket természeti katasztrófa sújt!
Az sem baj, ha most csak a virtualitásban, de egyáltalán megtapasztalod, tudod: van, kihez fordulnod, vannak lehetőségek, csak élni kell velük.

SDG




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések