:)

Istennek hála, hogy épen , egészségesen hazaértünk, s bár mindenki találkozott már gyermekével, és  nem hír jellegű a fenti kijelentés, mégis nyomot kell hagynunk róla. Mert életünknek fontos öt napján vagyunk túl, olyanokon, amikor arra törekedtünk, hogy gyermekeink hitbeli nevelését mélyítsük, alakítsuk, hogy együtt megtéréshez illő gyümölcsöket teremjünk. És ez ezekről a napokról meg kell emlékeznünk.
Igen, el kellett hagynunk komfortzónánkat, igen, koszos gyermekeket és ruhákat hoztunk haza, igen, meg kellett a kis helyen osztoznunk, és van, akinek mindez érthetetlenül nehezen megy akár tizenévesen is, s mégis hálával vagyunk azért, hogy nem esett bajunk, hogy a mindennapi programokat végig tudtuk vinni, hogy történetekkel, énekekkel, játékokkal, barátságokkal gazdagodtunk.
Köszönet mindenkinek, aki velünk tartott ezen az úton, aki biztatott, aki segített, aki megbízott.
S ha Isten is úgy akarja, jövőre is táborozunk :)





Az élet megy tovább- esketünk, temetünk a napokban.
Részletes beszámoló a táborról még következik.

Megjegyzések

  1. Élményekkel teli 5 nap lehetett...! Képek magukért beszélnek!

    VálaszTörlés
  2. Milyen rendes gyerekekkel voltatok...sajnos, az itteni gyerekek szó szerint kezelhetetlenek. Ezért sem megyek már táboroztatni...Várom a további beszámolót!

    VálaszTörlés
  3. :) Köszönöm. És megvan a beszámoló. Egyébként semmi-semmi fegyelmi gondunk nincs ezekkel a gyermekekkel.

    VálaszTörlés
  4. Látszik a képeken hogy rendes, jól nevelt gyermekekkel voltatok. Öröm lehet velük együtt lenni :) Elolvastam a beszámolót, itt is köszönöm!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések