Magyar étel, magyar lélek

A negyedik alkalom volt, amikor konyhai tudásukat, kedvenceiket vagy éppen a legújabban felfedezett recepteket mutatták be a gernyeszegi asszonyok , és erről az alkalomról azt rebesgették, hogy talán az eddigiek közül  a legsikeresebb volt. Tény, hogy a felhozatal, mely nem volt kevés, sőt igen bőséges és igen kecsegtető, elfogyott, a roskadásig megtelt asztal néhány gyorsan elkattant fotó után rögtön leürült.

Az eredeti elképzelés szerint a résztvevőknek egy olyan fogást kellett bemutatniuk, melyet valamely másikkal társítva egy hidegtál részévé lehet tenni. Majd mindenki kettő vagy több fogással érkezett, így azt már biztosan tudjuk, hogy a 4. füzetből lesz, amit válogatni a benne lapozgatónak.

A március 15-én megrendezett eseményünk színhelye ezúttal is a Grand Lion Panzió volt, ahol szíves házigazdáink kulturált környezetben mindenféle alkalomhoz szükséges kellékkel kényeztettek minket. Az esemény színvonalát emelte az ICHTÜS ifjúsági csoport zenés-verses összeállítása valamint a falu minden részéről és annak határain kívülről érkező vendégek sora. Külön öröm számunkra, amikor egy esemény különböző korosztályokat egybehoz.

A délután legnagyobb részét az ételek bemutatása töltötte ki , reményeink szerint kellemes hangulatban :)
Receptes füzet nemsokára, a következő alkalom témája pedig külön meglepetés.

Köszönet mindenkinek, aki valamilyen módon részese volt az eseménynek.















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések