Kincseink

Mert ahol a ti kincsetek van, ott lesz a ti szívetek is. Luk, 12,34

Útnak indult egy újabb bibliatábor, s őrizzük a gyermekek álmát. Nem sok könnyet kellett törülgetni, s mégis érződött az estéli nagyon nagy kedvben: van, aki hazagondol. A szívük egy kicsit otthon van, s ezt milyen jó tudni- hogy szerető otthonokból jöttek, s oda kívánkoznak vissza. reményeink szerint élményekkel tele találkoznak majd :)
Idén a négy felnőtt sorsot húzott, s kapott egy-egy színt- zöldet, sárgát, narancssárgát és rózsaszínt, hozzá meg kilenc-kilenc táborozót- mindenkinek van pártfogója, s minden gyerek úgy érzi, a legjobbat kapta :) A csoportmunkák , feladatok ebben a felállításban zajlanak.

Általános tábori napirend:


8,00- reggeli torna, majd tisztálkodás
8,30- reggeli
10- délelőtti foglalkozások
- bibliai történet, ének, játék, kézimunka
12- Találd fel magad!
Olvas-lak, rajzol-lak, dalol-lak, suttog-lak
13- ebéd
14- csendes pihenő
15-17 délutáni tevékenységek
Vetélkedők, gyalogtúrák, strand, sportjátékok
17-18- Találd fel magad!
18-19- Tábori produkció előkészítése
19- vacsora
20-tisztálkodás,  tábortűz, takarodó

Reggeltől ehhez tartjuk, magunkat, ma mindent a délutánba sűrítettünk- a tálentumokról szóló példázatról beszélgettünk, énekeltünk, a csoportok kis kreatív feladatot is kaptak, amit egészen fantáziadúsan oldottak meg ( mely megoldás szerint például a citromfa ültetvény rövid időn belül akár háromszoros hasznot is hozhat, s akkor itt még nem beszéltünk a fagyigépek, kalandparkok vagy üdülőtelepek működtetéséről, vagy a nyerős lottószelvények megvásárlásáról:) ), kipróbáltuk a kis szabadidős sarkokat is, így van már minikiállítás és  a pantomim is egészen jól megy, de voltunk városnézésen is, és sikeresen hozzájárultunk az egyetlen kisbolt árukészletének és a pénztárcák kiürítésének alakulásához. :)

Ehhez hasonló és még nagyobb terveink vannak holnapra is, reménykedünk egy egészséges, napsütéses ébredésben.











 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések