A sütemények után

Lassan egy hete, hogy megkóstolhattuk gyülekezeti asszonyaink finom süteményeit, egymásnak vendégei lehettünk, miközben szép muzsikát hallgattunk és hozzá illő karácsonyi verseket, büszkélkedve azzal, hogy vannak fiatalok és öregek egyaránt, akikre számíthatunk, akik jelen vannak, akiknek a szép, az érték az általunk képviseltekhez hasonló. Lassan egy hete, hogy ezen a rendezvényen szakember mondta ki, valóban nem csak mutatósak, de rendkívül finomak a gernyeszegi sütemények.( Sütő Edith Magdolna- Erdélyi konyha szerkesztője megtisztelte jelenlétével rendezvényünket, ugyanakkor a Konyhatündérek következő számában cikkez is az eseményről.)
Olyan emlék ez az adventi délután, mely következők szervezésére buzdít.
Advent harmadik vasárnapján a süteményeket készítő asszonytestvéreink a templomban vehetik át saját kis receptfüzetünk tiszteletpéldányát, ezen felül majd bárki érdeklődő vásárolhat belőle. A befolyt összegből további nőszövetségi és egyéb gyülekezeti alkalmakat támogatunk. (Az advent második vasárnapján rendezésre kerülő RMDSZ vásáron tőlünk független okoknál fogva nem lesz jelen a füzet.)

Köszönet mindenkinek, aki bekapcsolódott az eseménybe.








 

Megjegyzések

  1. Örültem, hogy ott lehettem, és bizton állítom: nemcsak udvariasságból mondtam, hogy finomak a sütik, hanem azok is voltak.
    A tányért pedig alkalomadtán visszajuttatom. Természetesen, nem üresen... :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések