Az Erdélyi Református Kalendáriumban

olvastam:

Isten nem csak egy vírusölőt akar rajtunk végigfuttatni a bűneink miatt, hanem formatálni akarja a merevlemezünket. Egy új , legális programot akar feltölteni, hogy ne legyünk lúzerek, hanem boldog userek!

:)

Megjegyzések

  1. Volt már egy hasonló radikális próbálkozása a mennyei diktátornak az özönvízkor, tudjuk milyen sikerrel. Volt egy második nekifutása is, ideküldte a rendszergazda fiát, nem lett sikeresebb az előzőnél. Helyében elgondolkodnék azon, hogy a baj a fejlesztővel van, ugyanis mindenható létére korlátlan erőforrással és korlátlan idő alatt, csak ezt a vírusok által oly sebezhető programot tudta lefejleszteni.

    VálaszTörlés
  2. Nem, kedves Károly!A baj velünk van, mivel olyan ablakokat is megnyitunk ahonnan a vírus észrevétlenül bejön,és a legjobb programjainkat is átírja. Persze egy darabig azért még megy a gép, de csak idő kérdése, hogy mikor kerül az elektronikus hulladékba. Hacsak, ahogy írod a "rendszergazda fia"teljesen át nem formatálja a merevlemezt. Persze minden "gép" eldöntheti, hogy user vagy lúzer akar lenni. :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések