Imahét 2016- Gernyeszeg

Január a családlátogatás és imahét hónapja Gernyeszegen. Az elmúlt években ez így állandósult, letisztult és bevált gyakorlat lett. Előbbi még javában zajlik, amikor utóbbit az egyetemesen meghirdetett dátumon, január harmadik hetében megtartjuk. Az istentiszteleteket a gyülekezeti tagok idén szépen látogatták, sokan voltunk, többnyire felnőttek, konfirmálók, lehetőség szerint fiatalok is, gyerekek ebben az évben kevesebben, de ők annál lelkesebben és lelkiismeretesebben.
Az ökumenizmus jegyében a református igehirdetők mellett meghívtuk idén a történelmi egyházak, római katolikus, evangélikus és unitárius egyházak képviselőit is, szolgáljanak egy-egy este templomunkban.
Hétfőn Székely Botond tekei református lelkész, kedden Palkó Ágoston marosjárai és hozzátartozó falvak római katolikus plébánosa, szerdán Benkő Tímea evangélikus lelkész, teológiai tanár, csütörtökön Szentgyörgy Sándor unitárius esperes, pénteken Gálné Szabó Tünde várhegyi, szombaton Dénes Csaba vajdaszentiványi, vasárnap Béres András fickói református lelkészek hirdették az igét.
A templomos gyülekezet segítőkész hozzáállása biztosította a minden esti ellátást, a lelkészeknek készített emlékajándékot, melyeket így megörökítve is hálásan köszönünk.
Egyedül istené a dicsőség minden esti alkalomért.




A magyarpéterlaki dicsőítő csoport a plébános urat kísérte el és tett bizonyságot Nyulas Emőke tanítő vezetése alatt


Hűséges vallásórások varázskezekkel

Segítőkész kátésaim :)

Szeretetvendégség az imaházban



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések