A ráadás nap

ajándék volt . A maga egyszerűségével, derűjével, azzal, ahogyan kortól, nemtől, nemzetiségtől , sőt felekezeti hovatartozástól függetlenül együtt tudtunk lenni, kicsit elszakadva a mindennapok realitásától, térben és időben gyakorolva mindazt,amiről az elmúlt napjaink szóltak.
A játék, a szabadság lételemünk, s ebben a szabad játékban önmagunk vagyunk: felszabadulunk, vagy éppen nem tudunk feloldódni, egymásra figyelünk, vagy talán nem törődünk eleget a másikkal, lehetőségünk van kibontakozni, vagy elnyomnak erősebb egyéniségek...megéljük benne a nagybetűs életet.














 



Több mint 80 gyermek és fiatal fordult meg a programok során a templomkertben, imaházban, Maros parton, kastély udvarán, az iskola dokumentációs központjában, BJ úr gazdasági udvarában.

Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek, akik segítettek, akik küldték gyermekeiket, és megbíztak abban, hogy amit itt kapnak, az javukra szolgál. A négy nap alatt nagyon sok tapasztalat gyűjtöttünk, melyeket a következő tanév során gyermekmunkákban, a fiatalokkal végzett munkában, gyülekezeti alkalmakon  egyaránt hasznosítani fogunk.

Istennek legyen hála mindezért!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések